Un Singur Cluj, Ajungem Mari și Puternici, Mall Țărănesc

19 mai 2020   Caleidoscopie

Ca întotdeauna, dincolo de valul de știri negative se petrec și lucruri bune. Trebuie doar să fim receptivi și, pe cît posibil, să contribuim. 

● Proiectul „Ajungem MARI și Puternici” este susținut de United Way Romania și sprijină 850 de copii și tineri instituționalizați și din medii defavorizate din București și Ilfov să își dezvolte abilitățile și să își îmbunătățească performanțele școlare. 

● MOL România și Fundația Pentru Comunitate au lansat cea de-a 15-a ediție a Programului MOL de promovare a talentelor, cu valoare totală de 560.000 de lei, pentru continuarea activității și susținerea performanței tinerilor sportivi și artiști cu rezultate foarte bune.  

● Voluntarii de la Un Singur Cluj au achiziționat 10 ventilatoare pentru secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. 

● Peste 300.000 de euro au fost donați prin intermediul #AjutorSpitale și peste 10 tone de alimente au fost distribuite. 

● Asociaţia Creştem România Împreună, în colaborare cu W3 Development SRL, au lansat aplicația de mobil „MallȚărănesc”, care face legătura între micii producători locali şi familiile de la oraș.  

● Swimathon devine #Swimathome: s-au deschis înscrierile pentru „înotători” virtuali, ocazie cu care puteți strînge fonduri pentru inițiativa preferată. 

● E.ON România a decis să doneze laptopuri către elevii ai căror familii, apropiați sau profesori trimit poveștile lor pe pagina de Facebook a companiei. 

Nu uitați de formularul 230, dacă încă nu l-ați trimis, prin intermediul căruia puteți redirecționa o parte din impozitul anual către orice ONG. Noul termen pentru depunerea formularului este 30 iunie 2020.

Paul Alexandru este inginer de profesie, fotograf pasionat și pețitor de cuvinte în timpul liber. 

Mai multe