Ajutor pentru victimele violenței domestice, #InStareSaAjut, Profesor în Online

11 mai 2020   Caleidoscopie

Ca întotdeauna, dincolo de valul de știri negative se petrec și lucruri bune. Trebuie doar să fim receptivi și, pe cît posibil, să contribuim. 

● A fost lansată Bright Sky RO, o aplicație care vine în ajutorul victimelor violenței domestice. Aceasta a fost dezvoltată de Fundatia Vodafone Romania, împreună cu Asociația Necuvinte și Code4Romania

● Rompetrol finanțează achiziția unei unități mobile de terapie intensivă cu o capacitate de 12 paturi, care urmează să fie donată IGSU.  

● Danone România donează 250.000 de euro către Asociația Dăruiește Viață. 

● Kaufland a selectat cele 14 proiecte ce primesc 500.000 de euro, prin programul #InStareSaAjut. 

● Digital Nation a lansat programul național Profesor în Online, cel mai mare program de dezvoltare de competențe digitale ale profesorilor din România. Înscrieri pe digitalnation.ro

● Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului lansează Online Bikeathon 2020, cu scopul strîngerii de fonduri și direcționării lor către cauze din comunități aflate în nevoie. Contribuţia minimă este de 30 de lei / persoană. 

● Şapte copii orfani de mamă, rămaşi pe drumuri după un incendiu, au primit în dar o casă nouă, cu ajutorul localnicilor, în frunte cu preotul paroh. 

Nu uitați de formularul 230, dacă încă nu l-ați trimis, prin intermediul căruia puteți redirecționa o parte din impozitul anual către orice ONG. 

Paul Alexandru este inginer de profesie, fotograf pasionat și pețitor de cuvinte în timpul liber. 

Mai multe