Numai pentru abonati

Cezar PAUL-BĂDESCU

Valoare şi respect

A început revoluţia morală a societăţii româneşti....

 

4 comentarii 600 vizualizări
Aparut in Dilema veche, nr.295, 8 Oct 2009

de ce?...

Daca Saul ar fi fost si Prigonitorul si Apostolul Pavel ar fi fost ca La Realitatea TV, se intuneca ecranul...e usor sa seduci datorita defectelor, nu?
E ca si cum I-am spune lui ISUS: Da-te jos de pe cruce ca avem nevoie de lemn!
Ei, cate lectii ar putea invata conducatorii nostri de la Pavel!Revelatie e cam mult spus, dar nu e imposibil, doar oricine are libertatea de alegere.

eu nu mai inteleg nimic...

Exact la fel se intampla la PRO TV, post omis, voit sau nu, din acest articol.Ganditi-va la campania JOS PALARIA. De curand, a aparut un noua promo la televiziunea din Pache Protopopescu. Un promo cu vedetele postului care transmit aceeasi idee simpla. Nu mai vrem mitocani, nu mai vrem prostie, etc. Pentru cei care nu se incadreaza in categoria "marlani", PRO TV-ul zice JOS PALARIA. Acelasi PRO TV transmite, aproape in fiecare seara, marele serial STATE DE ROMANIA, unde se injura ca la usa cortului, se canta manele si se promoveaza "modele comportamentale" de toata jena!!!! Pana la urma e JOS PALARIA sau e STATE DE ROMANIA? Degeaba, tara asta nu mai are scapare. Nu atata vreme cat inca suntem ipocriti!!!

Rai da buni

Jocuri de imagine, batai de joc.
Ei ne dau ce vrem.

Dr. Jekyll, Mr. Hyde si un A6

Asta vara, la Vama Veche, un anume jurnalist si-a parcat masina pe plaja, dupa cum scria la gazeta. I-o fi venit mintea la cap.

Adăugaţi comentariu

Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să vă conectaţi. Dacă nu aveţi înca un cont, îl puteţi crea acum. În comentariile dumneavoastră vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

CONECTARE    CREAŢI-VĂ CONT

PUBLICITATE

 

Andrei MANOLESCU

Şoferul băştinaş

Şoferul băştinaş

Aşteptam pe culoarul unei clădiri de sticlă să-i iau interviu unui mare personaj din America. M-a întîmpinat cea care se ocupa de relaţiile lui cu presa, în acea vizită. Ajunsesem cu cîteva minute înainte de ora fixată, dar ea s-a scuzat, spunîndu-mi că omul nostru e într-o întîlnire importantă care se prelungeşte.

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● Festival de magie la Cluj. Un magician face un truc, înconjurat de o mulţime de copii. Copiii, fascinaţi, nu exclamă în cor „Oau!“, aşa cum v-aţi fi aşteptat, ci scot un sincer şi entuziast „Ioi!“. De asta îmi place mie Clujul, e un oraş cu personalitate. (A. P.)

● Musafirul pe care l-am preluat de la aeroport intră într-o conversaţie de complezenţă cu şoferul de taxi. Subiectul predilect: vremea. „Mai sînt şi adverse“ – precizează ritos taximetristul – „da’ p-ormă trece.“ Pacifist… ca tot românu’ imparţial. (R. M.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI