Tîrg de carte pentru copii cu noutăți, reduceri pînă la 70%, carte cadou și lecturi-eveniment

De 1 Iunie, colorăm lumea copilăriei cu cele mai frumoase povești pe litera.ro la tîrgul de carte dedicat celor mici!  Citim, ne jucăm și descoperim noutățile editoriale Litera și Litera mică cu super reduceri la Bookflix Junior.

Nou pentru cei mici: Cele mai simpatice cărți cu piese de puzzle prin care copiii pot învăța culorile și să numere pînă la 5 în cel mai distractiv mod posibil alături de un animăluț simpatic.

Universitatea copiilor, o serie extraordinară cu noțiuni complexe pe înțelesul copiilor despre fizica cuantică, teoria relativității, fizica rachetelor, chimia organică sau fizica nucleară. Niciodată nu e prea tîrziu pentru copii și pentru părinți să descopere fascinanta lume a științei!

Înțesată de imagini uimitoare și comentarii pertinente, Arta:enciclopedie pentru copii, este un ghid esențial pentru artele vizuale și este disponibilă la tîrgul de carte online Bookflix Junior cu 45% reducere. Copii pot urmări evoluția în pictură de la peșterile preistorice la Pop Art, se pot familiariza cu sculptura antică și modernă, pot descoperi cum fotografia reflectă sau distorsionează lumea reală - totul într-o super enciclopedie marca DK.

Multe alte noutăți și cărți pe care copiii de toate vîrstele și le doresc în bibliotecă, atît în format de tipar cît și digital - ebook, sînt acum disponibile la Bookflix Junior la prețuri foarte avantajoase, reduse pînă la 70%!

Mai mult, cititorii care comandă de 1 Iunie pe litera.ro de minim 99 lei beneficiază de super promoția - carte cadou plus transport gratuit. Merlin, Anii pierduți de T.A. Barron este un bestseller internațional, un must read pentru cei pasionați de aventuri și mistere, o carte încărcată de magie.

Pe tot parcursul zilei, îi invităm pe copii, părinți, bunici, să intre în universul magic al copilăriei printr-o serie de lecturi-eveniment! Alături de noi, de la 10 dimineața pînă seara, pe paginile de Facebook a Editurii Litera și Litera mică vor fi prezenti scriitori, actori celebri pe scena teatrului și a filmului românesc, cunoscuți  bloggeri de parenting și mulți alții: Monica Davidescu,  Daniela Nane, Ioana Mărcoiu, Pavel Bartoș, Elvira Deatcu, Ruxandra Maniu, Blog în Tandem, Gabriela Maalouf, Laura Frunză, Ioana Marinescu, Simona Epure, Ina Nati și mulți alții.

Un cadou cu totul special pe care îl oferim de 1 Iunie copiilor dar și adulților, este prezentarea în exclusivitate a videobook-ului Nadia Comăneci. Cea mai mare gimnastă din istorie, o carte din colecția Micii mei eroi, transformată în animație de lectură. Cu toții vom putea viziona, asculta și citi în același timp istoria extraordinară a primului 10 din istoria mondială a gimnasticii. Un moment care a rămas întipărit pentru totdeauna în lista evenimentelor istorice marcante, prezentat într-un videobook care duce lectura la alt nivel.

Vă așteptăm la Bookflix Junior, mîine, 1 Iunie, să colorăm lumea copilăriei cu cele mai frumoase povești.