Portofelul este accesoriul cel mai de preț pentru un bărbat, nelipsindu-i niciodată din buzunar. Îl ia cu el oriunde pleacă și îi este un prieten de nădejde, deoarece știe că în el va găsi mereu documentele de care are nevoie, banii, dar și cardurile bancare. Prin urmare, un bărbat care ține la imaginea sa nu se poate afișa cu un portofel oarecare, ales în grabă.

Alegerea de portofele barbati trebuie realizată numaidecît ținînd cont de o serie de detalii foarte importante. Doar astfel poți face o alegere care să îți ofere satisfacție pe termen lung.

De aceea, împreună cu echipa de la PortofelulTau.ro, am pregătit o serie de sfaturi importante pentru alegerea portofelului. Ține cont de ele și astfel vei reuși să îți alegi cel mai bun portofel pentru tine și nevoile tale.

Iată care sînt sfaturile noastre:

Nu cumpăra niciodată un portofel ieftin – alege-l doar pe cel mai bun!

Nu porți zeci de accesorii și nu ai o garderobă numai cu accesorii, nu? De aceea nu ar trebui să faci rabat de calitate. Porți de regulă doar 1-2 accesorii, ceasul și portofelul. Iar cel din urmă ar trebui să fie cît mai de calitate. Unul, dar bun.

Prin urmare, nu alerga doar după prețurile cele mai avantajoase. Optează pentru calitate, iar astfel vei putea face o alegere pe care să nu o regreți.

Iar cînd vine vorba despre calitate în materie de portofele, este de la sine înțeles faptul că pielea naturală reprezintă cea mai bună alegere. Un portofel din piele naturală pentru bărbați costă aproximativ 100 de lei, însă în schimb te răsplătește cu calitate și cu o imagine așa cum îți dorești să afișezi. Deci... de ce să nu alegi un portofel din piele naturală?

Alege o bună compartimentare

Compartimentarea este un alt detaliu important pe care trebuie să îl ai în vedere numaidecît. Un portofel nu trebuie să te ajute doar să ai cu tine cele mai importante lucruri, ci și să fii cît mai organizat și să le poți găsi cît mai ușor atunci cînd ai nevoie de ele.

Probabil că știi deja care sînt lucrurile care nu îți pot lipsi din portofel, așa că portofelului pe care îl cumperi nu trebuie să îi lipsească aceste compartimente. În general, un portofel bun trebuie să aibă numaidecît compartimente pentru carduri, pentru bani cash, pentru mărunțiș și pentru cele mai importante documente.

Aspectul contează

Un portofel nu trebuie doar sa fie practic, ci și elegant. Iar asta deoarece în afară de funcționalitate, mai trebuie să îți ofere și un plus de eleganță. Poți face o impresie foarte bună atunci cînd scoți portofelul din buzunar pentru a plăti nota, așa că nu ar trebui să ignori acest potențial.

Pielea naturală are în general un aspect plăcut, însă este important să alegi o culoare care să te reprezinte, o textură plăcută, dar și dimensiunile potrivite. În general, portofelele slim sînt la mare căutare în această perioadă.

Iar dacă vei ține cont de toate aceste detalii, cu siguranță îți vei alege un portofel de calitate.