Marți, 29 ianuarie, ora 19,30, la Face Club din București va avea loc concertul caritabil Împreună pentru Vlăduţ. Evenimentul este organizat cu scopul de a-l ajuta pe Vlăduţ Cîrciu, un băieţel de doar 6 ani care luptă cu o boală cruntă, să strîngă banii necesari operaţiei şi tratamentului în străinătate.

Accesul la concert se face pe baza unei donaţii minime de 60 de lei, reprezentînd taxa de acces şi posibilitatea de a licita pentru obiectele de mai jos.

Gazda serii va fi Cătălin Măruţă. Vor urca pe scenă artişti precum Monica Anghel, Nico, Aurelian Temișan, What’s UP, Adda, Ilinca, Nicole Cherry, Ligia, Edward Sanda, Nicoleta Nucă, Mark Stam.

În cadrul concertului va avea loc şi o licitaţie cu următoarele obiecte:
Trening din colecţia ’86 Duckadam
Tricou semnat de Naţionala de Rugby românia
Set ceai Wagner Arte
Costum bărbătesc Alexandru Ciucu
Tricou semnat Cristina Neagu
Sejur pentru două persoane în Delta Dunării
Tablou pictat de Marian Ionescu
Bijuterie TEILOR
Nai semnat Gheorghe Zamfir
Mănuși Titi Aur
Minge semnată Federația română de Fotbal
O carte semnată de Dinu Săraru

Cine este Vlăduţ?
Este un mic curajos care la doar 6 ani a fost diagnosticat cu neuroblastom grad IV cu metastaze osoase. Vlăduţ are nevoie urgent de operaţii şi tratament în străinătate, costurile estimate în această etapă ridicîndu-se la cel puțin 500.000 de dolari.

Ce înseamnă asta pentru Vlăduţ? Un drum lung întins pe mai bine de 1 an de zile cu chimioterapie urmată de operaţie, apoi radiologie, transplant de celule stem şi imunoterapie.
Ce înseamnă pentru noi toţi? Că vom fi alături de Vlăduţ, lupta abia începe şi are nevoie de noi. Tratamentul este foarte costisitor, imposibil de acoperit de familie şi trebuie să fie dus pînă la capăt pentru ca şansa de reuşită să fie mai mare.

Vlăduţ are nevoie de ajutorul tău în lupta asta. Fii alături de el!

Participarea la acest eveniment se face pe baza confirmării la [email protected]