Numai pentru abonati

Cezar PAUL-BĂDESCU | La faţa locului

România compozitorului german

interviu cu Thomas BEIMEL

Thomas Beimel este, la Bucureşti, unul dintre cei mai cîntaţi compozitori germani în viaţă....

 

0 comentarii 346 vizualizări
Aparut in Dilema veche, nr.98, 1 Dec 2005

Adăugaţi comentariu

Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să vă conectaţi. Dacă nu aveţi înca un cont, îl puteţi crea acum. În comentariile dumneavoastră vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

CONECTARE    CREAŢI-VĂ CONT

PUBLICITATE

 

Codrin Liviu Cuţitaru

Mic dejun la Casa Balmuş

Mic dejun la Casa Balmuş

Casa Balmuş – pentru cine nu ştie – este o cochetă vilă interbelică, situată în partea cea mai selectă (aristocratică) a Dealului Copou din Iaşi. Imobilul reprezintă, de mult timp, locul de găzduire a oaspeţilor academici de seamă, care-şi vizitează periodic confraţii din învăţămîntul superior moldav.

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● În anunţurile sexy s-au înmulţit „transsexualele“: „Transsexuală, 1,73 cm, slim, discretă, ofer companie intimă doar domnilor care se respectă, dacă v-aţi săturat de atîtea poze false şi dezamăgiri caută-mă calitate nu cantitate“ (Anunţul telefonic). Să fie un nou trend? (I. P.)

● Aflăm din surse sigure că, şi anul acesta, la subiectele de limba şi literatura română de la bac au fost folosite abundent texte apărute în Dilema veche. Mulţumim celor care fac subiectele pentru încrederea acordată şi îi invităm pe elevi (fie că au luat bacul, fie că nu) să citească Dilema veche, şi în afara examenului. (M. V.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI