Numai pentru abonati

Petre IANCU | La faţa locului

"Drept între Popoare"

Am primit recent o înştiinţare din partea ambasadei israeliene de la Berlin, care anunţa decernarea titlului de "Drept între Popoare" unui diplomat român.

E curios şi regretabil că prea puţină lume...

 

0 comentarii 582 vizualizări
Aparut in Dilema veche, nr.90, 6 Oct 2005

Adăugaţi comentariu

Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să vă conectaţi. Dacă nu aveţi înca un cont, îl puteţi crea acum. În comentariile dumneavoastră vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

CONECTARE    CREAŢI-VĂ CONT

PUBLICITATE

 

Stela GIURGEANU

7 ani de acasă

7 ani de acasă

Pe de o parte, ştim să oferim, vrem să oferim, dar nu o facem din frica reacţiei celuilalt; pe de alta, săturaţi de mitocănie şi nesimţire, cînd dăm peste un gest frumos, normal, dar rar, vrem să-l încurajăm, compleşindu-l pînă la sufocare, cu prea multe mulţumiri.

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● Poţi afla, din pliantul unui supermarket, lucruri de care habar n-aveai. Exemplu: „Ştiaţi că Puiul Fericit este singurul pui galben certificat pentru creştere lentă (peste 58 de zile) din Romånia?“. (D. S.) 
 
● Ştire (Digi24, 22 aprilie, jurnal de prînz): „Pomii viticoli vor avea de suferit din cauza vremii reci, n-au înflorit la timp.“ M-am liniştit; carevasăzică nu e nici o problemă cu pomii pomicoli. Da’ cu vulpea cum rămîne?! O miciurinizăm şi pe ea? (R. M.)
citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI