Unde găseşti cele mai bune jocuri cu jackpot progresiv?

14 mai 2021
Unde găseşti cele mai bune jocuri cu jackpot progresiv? jpeg

Fără îndoială că păcănelele sînt de departe cele mai îndrăgite jocuri de noroc. Le impun în acest top al jucătorilor tematicile diverse, simbolurile intens colorate care populează rolele jocului, dar şi cîştigurile rapide pe care aceste jocuri deseori le administrează. Şi, dacă aceste lucruri nu erau edificatoare, existenţa jackpoturilor progresive nu face decît să confirme popularitatea de care se bucură.

Tipuri de jackpot progresiv

Sînt anumiţi producători de sloturi care implementează în jocurile lor premii suplimentare. Asta înseamnă că pe lîngă premiile pe care aparatul le cedează în mod frecvent există posibilitatea să achiziţionezi şi un premiu important. Poți găsi o multitudine de astfel de sloturi pe Betano casino.

De cele mai multe ori, acesta este cunoscut ca fiind un jackpot progresiv şi, în acelaşi timp, misterios. Faptul că este progresiv i se datorează unor trepte distincte de cîştig, de obicei 4 la număr, şi care diferă din punct de vedere valoric.

Cea mai mică treaptă de cîştig este 1 în timp ce treapta 4 aduce cel mai rîvnit jackpot. Faptul că este misterios face referire la ideea că el poate să fie adjudecat de oricare jucător, în orice moment al jocului. După o combinaţie cîştigătoare pe care o vei introduce în casă sau nu, acest jackpot misterios se poate activa instantaneu.

Vei putea observa acest lucru pentru că vei fi transportat din ecranul jocului principal în cel de jackpot, acolo unde vei vedea cele 4 nivele şi vei alege simbolurile care vor determina cîştigarea unuia dintre ele. Aici este caracteristica de mister, jackpotul progresiv se activează absolut aleatoriu, în orice fază a jocului şi pe orice miză de joc te-ai afla, putînd fi adjudecat de către orice jucător care îşi încearcă şansele învîrtindu-i rolele.

mega moolah jpg jpeg

Mega Moolah

Cu siguranţă slotul este extrem de cunoscut atît prin prisma producătorului său, Microgaming, cît și prin mega premiile distribuite prin intermediul jackpotului progresiv pe care îl are ataşat. Ca orice alt fel de jackpot progresiv şi acesta este structurat pe mai multe nivele de cîştig, cel mai mare fiind cunoscut sub denumirea de Mega Progressive, ceea ce a dus cu siguranţă la introducerea cuvîntului Mega în titlul jocului.

Acesta oferă garantat un nivel minim de 1 MILION de EURO, însă nici celelalte 3 nivele nu sînt de aruncat. Dacă vei ajunge în postura să cîştigi unul dintre ele trebuie să ştii că poţi achiziţiona jackpotul Mini, care pleacă de la 10 EURO, Minor care oferă un minim de 100 de EURO şi Major, cel care începe de la suma de 10.000 de EURO. Ceea ce atrage la acest slot este faptul că unul dintre aceste nivele de jackpot progresiv, inclusiv cel de Mega, este acordat o dată la 60 de zile.

Megabucks

Slotul este întîlnit cu predilecţie în SUA, dar acest lucru nu înseamnă că nu ai acces la el. Aşa cum ştii, graniţele nu mai există de ceva vreme, iar internetul chiar că nu impune aşa ceva în nici un fel. Oricum, slotul este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai plătitoare astfel de jocuri aşa că jackpotul impresionant care se poate cîştiga jucîndu-l este unul cu adevărat apetisant. Ai de-a face cu un jackpot rar întîlnit, pentru că acesta pleacă de la un minim de 10 MILIOANE de DOLARI şi creşte exponenţial în funcţie de numărul de jucători care îl accesează. Se consideră că şansa de a cîştiga acest jackpot uriaş este similară cu şansele de loterie, fiind necesare între 1 şi 17 milioane de rotiri pînă cînd un fericit jucător şi-l va putea adjudeca.

major millions jpg jpeg

Major Millions

Acelaşi producător Microgaming se afla şi în spatele acestui slot de succes, înzestrat la rîndul lui cu un jackpot progresiv de poveste. Pentru că jocul este de ceva vreme pe piaţa de iGaming, există 2 versiuni ale acestui joc, una pe 3 role şi una pe 5. Nu contează ce versiune alegi, jackpotul este la îndemîna oricărui jucător pe oricare dintre acestea.

Jocul a rămas încă la un standard înalt de popularitate datorită mărimii acestui jackpot, care pleacă cel mai adesea de la o sumă de 1 MILION de EURO. Ceea ce jucătorii cu experiență împărtăşesc pe site-uri specializate este faptul că acest jackpot se acordă cu o frecvenţă de cîteva săptămîni, ceea ce justifică numărul mare de accesări de care se bucură şi în acest moment. Să cîştigi 1 MILION de EURO este visul oricărui jucător şi Major Millions este slotul care îţi poate îndeplini acest vis peste noapte situîndu-se în galeria marilor cîştigători la păcănele.

Betano

Mega Moolah, Mega Bucks şi Major Millions pot să fie găsite pe Betano, cel mai apreciat operator de jocuri de noroc din România. Site-ul oferă o ofertă bogată de jocuri de noroc printre care se numără sloturi, jocuri de masă live exclusiv dezvoltate pentru operator, o secțiune largă de pariuri virtuale și una dintre cele mai complete oferte sportive. 

Promoţiile nu lipsesc, operatorul oferind clienţilor săi bonusuri zilnice sau pachete de bun venit special dezvoltate pentru ei. Rotiri gratuite, bonusuri în bani extra, jetoane de aur valabile pentru cele mai bune jocuri live şi pariuri fără risc te pot ajuta să îţi măreşti posibilităţile de cîştig, jucînd cu mai mulţi bani.

Concluzie

Se pot achiziţiona aceste jackpoturi uriaşe de către oricare jucător? Răspunsul este unul afirmativ, trebuie doar să fii la momentul şi locul potrivit şi cu siguranţă că zeii norocului îţi vor surîde aşa cum ei o pot face. Rămîi deci focusat pe sloturile cu jackpoturile progresive, joacă detaşat şi, cine ştie, mîine poţi să fii chiar tu fericitul cîştigător al unuia dintre acestea!

anunt dilema jpg
Începînd din 7 martie ne puteți găsi pe noul site: www.dilema.ro
Începînd din 7 martie ne puteți găsi pe noul șițe: www.dilema.ro
telefoane samsung galaxy s23 ultra jpg
Ai nevoie de un nou smartphone? Comandă telefoane Samsung Galaxy S23 Ultra aici!
Pentru a vedea specificațiile telefonului este necesar să alegi brandul, modelul, condiția estetică a produsului, culoarea și spațiul de stocare.
Depresia jpg
Depresia: semne, simptome și cauze
Sperăm ca această problemă de sănătate să stea cît mai departe de tine.
Header anvelope jpg
Cum să-ți alegi corect anvelopele de iarnă
Dacă pneurile au taloanele prea moi pentru greutatea mașinii.
Păcănele pe bani reali și cazinourile online jpg
Păcănele pe bani reali și cazinourile online
Jocurile de noroc sînt legate de speranța unui cîștig online.
ruj rezistent 24 ore jpg
Christmas tree landscape png
Cadouri de Crăciun pentru cei mai buni prieteni. 3 idei pe care o să le adore și Moșul
Dacă în cercul de prieteni aveți iubitoare de beauty, un calendar advent este o idee minunată.
poza2 jpeg
Industria IT în România: Joburi și Tendințe în Tehnologie
În plus, se observă o creștere a numărului de femei angajate în domeniul IT, ceea ce reflectă o schimbare pozitivă în dinamica forței de muncă în acest sector.
dilema jpg
Cu ce se diferențiază casele de pariuri online
Alegînd o casă de pariuri cu un sistem de suport bine pus la punct, vei depăși mai ușor anumite momente dificile iar problemele pe care le vei întîmpina vor fi rezolvate mai rapid.
pexels andrea piacquadio 941555 jpg
Stresul de sărbători. Cum să îi faci față mai ușor
Amintește-ți că cel mai potrivit cadou pentru mama este, de cele mai multe ori, veselia și buna dispoziție din ziua de Crăciun, cu toată familia la masă.
The Veils Poster Web jpg
Finn & Oigăn, solo
Originar din Londra dar relocat în Noua Zeelandă, Finn Andrews este compozitor și multi-instrumentist.
ILUMA Stardrift KV Landscape jpg
Philip Morris International lansează în România prima ediție limitată IQOS ILUMA – descoperă IQOS ILUMA STARDRIFT
Philip Morris International (PMI) lansează la finalul acestei luni IQOS ILUMA STARDRIFT, prima ediție limitată a celui mai inovator produs din portofoliul său de alternative fără fum.
Grand Hotel Europa  poza 1 jpg
Grand Hotel Europa sau adevărul minciunilor la persoana întîi
Cu atît mai puțin unul în vogă ca autoficțiunea, explorat de nume mari ale ultimelor decenii precum Annie Ernaux sau Karl Ove Knausgård.
foto alex galmeanu jpg
dragostea, regim urban
Poate pentru că dimineața am intrat la loc în mine
ce rol are vitamina e jpg
Top 3 cele mai frecvente probleme ale pielii și cum le poți combate
Nu uita să faci schimbări și în alimentație: consumă produse cu indice glicemic mai scăzut și evită excesul de lactate.
featured image (7) jpg
un parfum clasic de barbati jpg
Idei de cadouri pentru bărbații din viața ta - ce să le dăruiești, în funcție de relația dintre voi
Așa că, o idee bună este să notezi fiecare link pe care ți-l trimite amicul tău, pentru a fi mai ușor să îi găsești cadoul ideal.
DilemaVeche (2) (3) jpg
Aproximativ 33% dintre parfumurile masculine sînt folosite de femei! Ce ingrediente au astfel de parfumuri?
Foarte apreciate sînt și parfumurile orientale pentru bărbați, care au note unice, catifelate, arome de vanilie și alte condimente minunate.
alege o crema pentru tenul uscat jpg
6 produse de îngrijire care să nu îți lipsească din trusa cosmetică
Toate acestea au proprietăți extraordinare și te pot ajuta să îți menții pielea tînără și frumoasă pentru cît mai mult timp.
AM jpg
Depresie
Cum să nu fiu mohorît
caserole mancare unica folosinta snick ambalaje jpg
Caserole pentru mîncare de unică folosință disponibile la Snick Ambalaje
Acest concept este unul care reușește să atragă mulți clienți, consumatori totodată.
Bulucz jpg
Relicve, ustensile
Tocmai îmi vin în minte spălarea picioarelor, Ciubotele lui van Gogh
IQOS x DIPLOMA 5 jpg
Omid Ghannadi, creatorul instalației IQOS x DIPLOMA: Apreciez că sînt companii care se implică atît de vizibil în sprijinul comunității
El este omul din spatele instalației imersive IQOS proiectată special pentru ediția de anul acesta a festivalului DIPLOMA.
Eutanasie
Cum ne-ai învățat să fim atenți

Adevarul.ro

image
„Iuda“ care i-a trădat pe luptătorii anticomuniști, plătit regește. Povestea legendarului Ogoranu care nu a putut fi prins de Securitate timp de aproape trei decenii
Banda lui Ion Gavrilă Ogoranu, din care făceau parte unii din cei mai vestiți luptători anticomuniști, a fost anihilată după au fost infiltrați trădători. Informatorii Miliției și ai Securității primeau bani grei pentru informații despre partizani.
image
Joburile de rutină cresc riscul de declin cognitiv cu 66% și de demență cu 37%, potrivit unui studiu
Conform unui nou studiu, activitatea intensă a creierului la locul de muncă ar putea da roade nu numai în ceea ce privește avansarea în carieră, ci ar putea, de asemenea, să protejeze cogniția și să contribuie la prevenirea demenței pe măsură ce înaintezi în vârstă.
image
Rujeola a început să-i ucidă și pe părinții nevaccinați. Număr record de cazuri
În România avem epidemie de rujeolă, iar situația devine din ce în ce mai gravă: săptămâna trecută s-a înregistrat un record de îmbolnăviri.

HIstoria.ro

image
Cine erau bancherii de altădată?
Zorii activităților de natură financiară au apărut în proximitatea și la adăpostul Scaunului domnesc, unde se puteau controla birurile și plățile cu rapiditate și se puteau schimba diferitele monede sau efecte aduse de funcționari ori trimiși străini ce roiau în jurul curții cetății Bucureștilor. 

image
A știut Churchill despre intenția germanilor de a bombarda orașul Coventry?
Datorită decriptărilor Enigma, aparent, Churchill a aflat că germanii pregăteau un raid aerian asupra orașului Coventry. Cu toate acestea, nu a ordonat evacuarea orașului și nici nu a suplimentat mijloacele de apărare antiaeriană.
image
Căderea lui Cuza și „monstruoasa coaliţie”
„Monstruoasa coaliţie“, așa cum a rămas în istorie, l-a detronat pe Alexandru Ioan Cuza prin lovitura de palat din 11 februarie.