| Ştiri care merită citite

09 Februarie 2016

Paul Staicu pe scena teatrului Palais-Royal din Paris

"Duel" se intitulează spectacolul programat în următoarele două luni la Théître du Palais-Royal de la Paris, un spectacol salutat de critica franceză şi internaţională, şi care face parte din categoria numită "teatru muzical".

Pe afiş figurează două nume dintre care unul este românesc, Paul Staicu, şi unul francez, Laurent Cirade. Regia este semnată de Agnes Boury.

Matei Vişniec a stat de vorbă cu Paul Staicu iar în cele ce urmează vă oferim şi cîteva "perle" sonore din spectacol: http://theatrepalaisroyal.com/a-laffiche/duel-opus-2/.

Citiţi şi ascultaţi mai multe pe rfi.ro


0 comentarii 742 vizualizări

PUBLICITATE

 

Cristina COMANDAŞU

Extraordinarul Daniel Barenboim

Extraordinarul Daniel Barenboim

Din fericire, am avut ocazia să-l vedem de mai multe ori la București pe extraordinarul pianist și dirijor Daniel Barenboim; la 73 ani, Daniel Barenboim pare neobosit și veșnic tînăr – proiectele sînt multe și împlinirile pe măsură. 

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● „Teneși, diverse culori, la prețuri incredibile“ – mă îmbie un anunț publicitar. Nu pot să spun decît că sportul alb, oricît de colorat ar fi, se numește tenis. Iar încălțările, oricît de ieftine, se numesc teniși. (M. M.)

● Din discuţiile aberante din viaţa de toate zilele. O doamnă mi-a povestit cum vecinul ei îi ţinea socoteala de cîte ori trăgea apa de la WC noaptea; o alta – cum n‑a plecat ea să lucreze un timp în străinătate pentru că n‑au lăsat-o băieţii ei, care au în jur de 30 de ani, pentru că n-ar mai fi avut cine să le gătească. (I. P.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI