| Ştiri care merită citite

09 Februarie 2016

Paul Staicu pe scena teatrului Palais-Royal din Paris

"Duel" se intitulează spectacolul programat în următoarele două luni la Théître du Palais-Royal de la Paris, un spectacol salutat de critica franceză şi internaţională, şi care face parte din categoria numită "teatru muzical".

Pe afiş figurează două nume dintre care unul este românesc, Paul Staicu, şi unul francez, Laurent Cirade. Regia este semnată de Agnes Boury.

Matei Vişniec a stat de vorbă cu Paul Staicu iar în cele ce urmează vă oferim şi cîteva "perle" sonore din spectacol: http://theatrepalaisroyal.com/a-laffiche/duel-opus-2/.

Citiţi şi ascultaţi mai multe pe rfi.ro


0 comentarii 765 vizualizări

PUBLICITATE

 

Biblioteca Publică din New York

Te poți plimba în voie prin clădirea uriașă pentru a te convinge că Paradisul chiar e o bibliotecă. Mai mult decît atît, e un loc unde poți lucra sau studia, chiar dacă nu ai abonament. Te legitimezi, intri și poți petrece cîteva ore bune în compania cărților sau, pur și simplu, scriind în liniște. 

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● Nu departe de blocul meu, un băiat uşor zdrenţăros mi-a cerut bani în felul următor: „Daţi-mi şi mie ceva, că de două ore caut în gunoaie şi nu găsesc nimic“ (I. P.)

● Am primit un e-mail de la „Teneși Sport“ cu titlul „Elimină mirosurile neplăcute din frigider cu 1 leu“. Cine și-o fi ținînd „teneșii“ în frigider?! (C. Ș.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI