| Ştiri care merită citite

09 Martie 2016

Noi turbulenţe între SUA şi Israel

Vice-preşedintele american Joe Biden efectuează o vizită în Israel cu scopul de a reaminti că legăturilor strategice dintre cele două ţări sînt "viguroase", după cum arată Agenţia France Presse. Washington-ul a fost însă surprins de decizia premierului israelian Benjamin Netaniahu de a anula o întîlnire cu preşedintele Barack Obama, prevăzută pe 18 martie.

Un nou vînt rece suflă peste relaţii dintre Statele Unite şi Israel, afirmă corespondentul Agenţiei France Presse la Ierusalim. Ceea ce nu reprezintă o noutate, toată lumea ştie că relaţiile dintre Benjamin Netaniahu şi Barack Obama au fost prea puţin cordiale, ca să nu spunem tensionate. Totuşi, se întîmplă rar ca un şef de guvern să anuleze o întîlnire solicitată tot de el cu liderul de la Casa Albă. Benjamin Netaniahu îşi motivează decizia prin dorinţa de a nu interfera în primarele americane. Gurile rele spun însă că el îşi propune de fapt să mai aştepte puţin pentru a se întreţine cu viitorul preşdintele american.

Citiţi şi ascultaţi mai multe pe rfi.ro


0 comentarii 2616 vizualizări

PUBLICITATE

 

Biblioteca Publică din New York

Te poți plimba în voie prin clădirea uriașă pentru a te convinge că Paradisul chiar e o bibliotecă. Mai mult decît atît, e un loc unde poți lucra sau studia, chiar dacă nu ai abonament. Te legitimezi, intri și poți petrece cîteva ore bune în compania cărților sau, pur și simplu, scriind în liniște. 

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● Nu departe de blocul meu, un băiat uşor zdrenţăros mi-a cerut bani în felul următor: „Daţi-mi şi mie ceva, că de două ore caut în gunoaie şi nu găsesc nimic“ (I. P.)

● Am primit un e-mail de la „Teneși Sport“ cu titlul „Elimină mirosurile neplăcute din frigider cu 1 leu“. Cine și-o fi ținînd „teneșii“ în frigider?! (C. Ș.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI