Numai pentru abonati

Redacţia | Dileme de altădată

06 Octombrie 2010

Neagu Djuvara, un liberal incorect politic

Andrei Pleşu: Am o întrebare colaterală! M-a frapat în tinereţe că, în verile cele mai călduroase, conu' Alecu Paleologu nu transpira! Constat că nici dvs. nu transpiraţi! Este vreun secret boieresc pe care noi nu îl cunoaştem? Ajung să cred că este o problemă ce ţine de educaţie!

 

3 comentarii 22798 vizualizări

Acest articol este

Acest articol este dezgustator! Mi s-a facut parul maciuca.. Si cind ma gindesc ca Dilema era singurul meu reper in Romania....Traiesc in Paris de 3 ani si consider ca ca multiculturalismul acestui oras este unul din lucrurile care m-au imbogatit cel mai mult. Ce sa zic? M-am saturat de intelectualii din Romania cu mentalitatea lor de dinainte de 68....Andrei Plesu, Neagu Djuvara, Magdalena Boiangiu ce-ar fi sa deschideti niste carti ca cea a lui Said "Orientalism" sau Benedict Anderson "Comunitati Imaginare" iar lui Alex Leo Serban ii recomand ultimul film al lui Iñárritu
"Biutiful".....

Ce bine va fi cand...

Fata ta va veni acasa cu un musulman care o va obliga sa poarte burka. Si daca va fi si marocan, ca sa-i taie clito....., conform traditiei, sa vezi ce-ai sa-i mai iubesti pe intelectualii romani de dinainte de 68 si o sa-ti cam treaca multiculturalismul! Dix it !

Skinny Women Make More Money—But Skinny Guys Make Less

Citez: ".. tind să cred că relativa corpolenţă a domniei voastre nu vă avantajează foarte tare în acest sens!"
Un articol la altii confirma ceea ce vedem si la noi:
Skinny Women Make More Money—But Skinny Guys Make Less (http://gawker.com/5657755/skinny-women-make-more-money++but-skinny-guys-...)
Concluzionez ca inteligenta este mai putin pretuita decat corpolenta. Si asta confirma ca mortii vor fi din ce in ce mai multi, la o varsta din ce in ce mai redusa iar nou nascutii vor fi din ce in ce mai putini.

Adăugaţi comentariu

Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să vă conectaţi. Dacă nu aveţi înca un cont, îl puteţi crea acum. În comentariile dumneavoastră vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

CONECTARE    CREAŢI-VĂ CONT

PUBLICITATE

 

Cristina COMANDAŞU

Extraordinarul Daniel Barenboim

Extraordinarul Daniel Barenboim

Din fericire, am avut ocazia să-l vedem de mai multe ori la București pe extraordinarul pianist și dirijor Daniel Barenboim; la 73 ani, Daniel Barenboim pare neobosit și veșnic tînăr – proiectele sînt multe și împlinirile pe măsură. 

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● „Teneși, diverse culori, la prețuri incredibile“ – mă îmbie un anunț publicitar. Nu pot să spun decît că sportul alb, oricît de colorat ar fi, se numește tenis. Iar încălțările, oricît de ieftine, se numesc teniși. (M. M.)

● Din discuţiile aberante din viaţa de toate zilele. O doamnă mi-a povestit cum vecinul ei îi ţinea socoteala de cîte ori trăgea apa de la WC noaptea; o alta – cum n‑a plecat ea să lucreze un timp în străinătate pentru că n‑au lăsat-o băieţii ei, care au în jur de 30 de ani, pentru că n-ar mai fi avut cine să le gătească. (I. P.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI