Numai pentru abonati

Redacţia | Dileme de altădată

06 Octombrie 2010

Neagu Djuvara, un liberal incorect politic

Andrei Pleşu: Am o întrebare colaterală! M-a frapat în tinereţe că, în verile cele mai călduroase, conu' Alecu Paleologu nu transpira! Constat că nici dvs. nu transpiraţi! Este vreun secret boieresc pe care noi nu îl cunoaştem? Ajung să cred că este o problemă ce ţine de educaţie!

 

3 comentarii 22825 vizualizări

Acest articol este

Acest articol este dezgustator! Mi s-a facut parul maciuca.. Si cind ma gindesc ca Dilema era singurul meu reper in Romania....Traiesc in Paris de 3 ani si consider ca ca multiculturalismul acestui oras este unul din lucrurile care m-au imbogatit cel mai mult. Ce sa zic? M-am saturat de intelectualii din Romania cu mentalitatea lor de dinainte de 68....Andrei Plesu, Neagu Djuvara, Magdalena Boiangiu ce-ar fi sa deschideti niste carti ca cea a lui Said "Orientalism" sau Benedict Anderson "Comunitati Imaginare" iar lui Alex Leo Serban ii recomand ultimul film al lui Iñárritu
"Biutiful".....

Ce bine va fi cand...

Fata ta va veni acasa cu un musulman care o va obliga sa poarte burka. Si daca va fi si marocan, ca sa-i taie clito....., conform traditiei, sa vezi ce-ai sa-i mai iubesti pe intelectualii romani de dinainte de 68 si o sa-ti cam treaca multiculturalismul! Dix it !

Skinny Women Make More Money—But Skinny Guys Make Less

Citez: ".. tind să cred că relativa corpolenţă a domniei voastre nu vă avantajează foarte tare în acest sens!"
Un articol la altii confirma ceea ce vedem si la noi:
Skinny Women Make More Money—But Skinny Guys Make Less (http://gawker.com/5657755/skinny-women-make-more-money++but-skinny-guys-...)
Concluzionez ca inteligenta este mai putin pretuita decat corpolenta. Si asta confirma ca mortii vor fi din ce in ce mai multi, la o varsta din ce in ce mai redusa iar nou nascutii vor fi din ce in ce mai putini.

Adăugaţi comentariu

Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să vă conectaţi. Dacă nu aveţi înca un cont, îl puteţi crea acum. În comentariile dumneavoastră vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

CONECTARE    CREAŢI-VĂ CONT

PUBLICITATE

 

Biblioteca Publică din New York

Te poți plimba în voie prin clădirea uriașă pentru a te convinge că Paradisul chiar e o bibliotecă. Mai mult decît atît, e un loc unde poți lucra sau studia, chiar dacă nu ai abonament. Te legitimezi, intri și poți petrece cîteva ore bune în compania cărților sau, pur și simplu, scriind în liniște. 

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● Nu departe de blocul meu, un băiat uşor zdrenţăros mi-a cerut bani în felul următor: „Daţi-mi şi mie ceva, că de două ore caut în gunoaie şi nu găsesc nimic“ (I. P.)

● Am primit un e-mail de la „Teneși Sport“ cu titlul „Elimină mirosurile neplăcute din frigider cu 1 leu“. Cine și-o fi ținînd „teneșii“ în frigider?! (C. Ș.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI