| Ştiri care merită citite

10 Martie 2016

Interviu cu Wanda Mihuleac

Un festival intitulat "Trans-Dada-Tzara" este în plină desfăşurare la Paris, la iniţiativa unei artiste şi editoare de origine română, Wanda Mihuleac.

Festivalul a început pe 5 martie şi va dura pînă pe 3 aprilie, şi propune în jur de 15 evenimente de natură să ne readucă în actualitate spiritul "dadaist" dar şi să interpeleze epoca noastră. La microfonul lui Matei Vişniec, neobosita Wanda Mihuleac ne dă mai multe amănunte despre acest festival transfontalier al artelor, precum şi despre motivaţiile artistice ale iniţiativei sale.

Citiţi şi ascultaţi mai multe pe rfi.ro


0 comentarii 2495 vizualizări

PUBLICITATE

 

Ana Maria SANDU

Vedere de la Praga

Vedere de la Praga

M-am reîntors săptămîna trecută pentru Tîrgul de carte, aflat la a 22-a ediție. Am găsit un oraș înțesat de turiști, unde berea curge în continuare în valuri, unde poți să stai pînă tîrziu la mese și auzi foarte rar vorbindu-se cehește. 

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● Întreb și eu, ca să mă aflu-n treabă: cum poate cineva (un nene cam bătrîior și destul de șters altminteri) să poarte pe cap o șapcă verde pe care scrie „Superfund“? (D. S.)

● Dintr-o reclamă am aflat că am puterea „sa emojionez“. Habar n-am ce înseamnă, dacă e de bine sau de rău, dar m-am bucurat precum Monsieur Jourdain care a tras concluzia că face proză de cînd se știe. (S. G.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI