| Ştiri care merită citite

10 Martie 2016

Interviu cu Wanda Mihuleac

Un festival intitulat "Trans-Dada-Tzara" este în plină desfăşurare la Paris, la iniţiativa unei artiste şi editoare de origine română, Wanda Mihuleac.

Festivalul a început pe 5 martie şi va dura pînă pe 3 aprilie, şi propune în jur de 15 evenimente de natură să ne readucă în actualitate spiritul "dadaist" dar şi să interpeleze epoca noastră. La microfonul lui Matei Vişniec, neobosita Wanda Mihuleac ne dă mai multe amănunte despre acest festival transfontalier al artelor, precum şi despre motivaţiile artistice ale iniţiativei sale.

Citiţi şi ascultaţi mai multe pe rfi.ro


0 comentarii 2545 vizualizări

PUBLICITATE

 

Biblioteca Publică din New York

Te poți plimba în voie prin clădirea uriașă pentru a te convinge că Paradisul chiar e o bibliotecă. Mai mult decît atît, e un loc unde poți lucra sau studia, chiar dacă nu ai abonament. Te legitimezi, intri și poți petrece cîteva ore bune în compania cărților sau, pur și simplu, scriind în liniște. 

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● Nu departe de blocul meu, un băiat uşor zdrenţăros mi-a cerut bani în felul următor: „Daţi-mi şi mie ceva, că de două ore caut în gunoaie şi nu găsesc nimic“ (I. P.)

● Am primit un e-mail de la „Teneși Sport“ cu titlul „Elimină mirosurile neplăcute din frigider cu 1 leu“. Cine și-o fi ținînd „teneșii“ în frigider?! (C. Ș.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI