Numai pentru abonati

Emanuel CIOCU

01 Iulie 2010

Cartierul blogurilor culinare

Blogosfera culinară românească e atît de vastă încît nu se poate contabiliza, dar se pot identifica o mulţime de nişe şi realiza multiple clasificări şi etichetări: după zona din care provine blogul şi specificul ei culinar, după tipologia reţetelor pe care le tratează, după tipicul autorului, după pasiunile şi slăbiciunile lui. Pentru că un blog culinar dezvăluie cum nu se poate mai bine personalitatea şi gusturile autorului său.

 

0 comentarii 4899 vizualizări

Adăugaţi comentariu

Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să vă conectaţi. Dacă nu aveţi înca un cont, îl puteţi crea acum. În comentariile dumneavoastră vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

CONECTARE    CREAŢI-VĂ CONT

PUBLICITATE

 

Biblioteca Publică din New York

Te poți plimba în voie prin clădirea uriașă pentru a te convinge că Paradisul chiar e o bibliotecă. Mai mult decît atît, e un loc unde poți lucra sau studia, chiar dacă nu ai abonament. Te legitimezi, intri și poți petrece cîteva ore bune în compania cărților sau, pur și simplu, scriind în liniște. 

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● Nu departe de blocul meu, un băiat uşor zdrenţăros mi-a cerut bani în felul următor: „Daţi-mi şi mie ceva, că de două ore caut în gunoaie şi nu găsesc nimic“ (I. P.)

● Am primit un e-mail de la „Teneși Sport“ cu titlul „Elimină mirosurile neplăcute din frigider cu 1 leu“. Cine și-o fi ținînd „teneșii“ în frigider?! (C. Ș.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI