Numai pentru abonati

Dan C. MIHĂILESCU | Ce mi se-ntîmplă

Fără voia mea, despre Adrian Păunescu

Vineri, 3 noiembrie, la 9 dimineaţa, m-am pomenit invitat să intervin în direct, telefonic, la Ştirile Pro Tv, despre Adrian Păunescu. Murise de cîteva ore. Cu toate că ştiam de suferinţa lui de mai multe zile, m-am blocat. M-au invadat, brusc şi tulburător, tensiunile şi antinomia...

 

0 comentarii 9861 vizualizări
Aparut in Dilema veche, nr. 353, 18 - 24 noiembrie 2010

Adăugaţi comentariu

Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să vă conectaţi. Dacă nu aveţi înca un cont, îl puteţi crea acum. În comentariile dumneavoastră vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

CONECTARE    CREAŢI-VĂ CONT

PUBLICITATE

 

Adina POPESCU

Exit: Yes/No?

Exit: Yes/No?

„Sînt la ultimul nivel, ce fac? Trebuie să mă lupt cu umbra mea, sus pe ziduri. De fiecare dată cînd o lovesc pierd și eu din viață!” „Bagă sabia în teacă și umbra o să dispară!” mi-a zis Ionuț cu o voce adormită. Pe lîngă lupta cu propia-mi umbră, bătălia finală cu Jaffar a fost un mizilic!

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● Potrivit publicaţiei The Nanfang, o femeie care zbura prin China cu o sticlă de coniac în bagajul de mînă a fost oprită pe aeroportul din Beijing şi rugată să arunce sticla. Doamna Zhao, o femeie de vreo patruzeci de ani, s-a aşezat într-un colţ, a desfăcut sticla şi a băut coniacul pînă la ultima picătură. Doamna Zhao e un exemplu pentru noi toţi. (L. V.)
 
● Pot să confirm (că acum, cînd cu Festivalul Dilema veche, am tot făcut drumuri la Alba Iulia). Pe bucata de autostradă dintre Sibiu şi Sebeş, în zona aia unde cică sînt alunecări de teren, se lucrează: am văzut utilaje şi oameni. Vreo doi-trei manevrau utilajele, vreo cinci-şase se uitau de pe margine, îngînduraţi. Păreau să aibă dileme. I-aş fi luat la Festival. (M. V.) 
 

 

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI