Numai pentru abonati

Dan C. MIHĂILESCU | Ce mi se-ntîmplă

Fără voia mea, despre Adrian Păunescu

Vineri, 3 noiembrie, la 9 dimineaţa, m-am pomenit invitat să intervin în direct, telefonic, la Ştirile Pro Tv, despre Adrian Păunescu. Murise de cîteva ore. Cu toate că ştiam de suferinţa lui de mai multe zile, m-am blocat. M-au invadat, brusc şi tulburător, tensiunile şi antinomia...

 

0 comentarii 9690 vizualizări
Aparut in Dilema veche, nr. 353, 18 - 24 noiembrie 2010

Adăugaţi comentariu

Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să vă conectaţi. Dacă nu aveţi înca un cont, îl puteţi crea acum. În comentariile dumneavoastră vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.

CONECTARE    CREAŢI-VĂ CONT

PUBLICITATE

 

Eminescu e mate-info, Eliade e sportiv

Ca de fiecare dată, admiterea la licee şi bacul creează o întreagă isterie naţională. Nu e an în care printre subiectele de examen să nu apară cel puţin un punct controversat care să devină apoi subiect de ştiri şi contestaţii. Se cer demisii, se iese în stradă etc.

citiţi

Cu ochii-n 3,14

● Cel mai bun titlu de ştire din ultima săptămînă: „Student american salvat dintr-o sculptură reprezentînd un vagin uriaş, în Germania“ (The Guardian). La concurenţă cu: „Şi-a confundat fiul cu o pasăre şi a tras în el“ (L’Express). (L. V.)

● Nişte medici americani au ajuns la concluzia că statul prelungit pe scaun e mai periculos decît fumatul. Am reţinut. Ca să reduc riscul, o să fumez numai stînd în picioare. (M. V.)

citiţi

Soluţie implementată de Tremend
SATI